Tiedote

4.2.2021

Tiedote koronatilanteen vaikutuksesta toimintaan Betel-kirkossa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoituksia toistaiseksi ainakin 10.03.2021 asti.
Rajoitukset pysyvät ennallaan:
- alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskee sama rajoitus kuin sisätiloissa järjestettäviä
- molemmissa voi siis järjestää korkeintaan kymmenen henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Tämän takia ei Betel-kirkossa järjestetä jumalanpalveluita eikä muitakaan yleisötilaisuuksia ainakaan 10.03.2021 asti.
YouTuben välityksellä voit viikoittain nähdä nauhoitetun sapatin sanan.
Netissä Media7-sivujen kautta voi osallistua myös muiden seurakuntiemme jumalanpalveluihin.
Suomenkielinen raamatuntutkistelu (zoom-virtuaalikokous) klo 10-11.
Toivomme, että nämä rajoitukset tulevat auttamaan niin, että keväällä pääsemme aloittamaan jälleen normaalitoiminnan.
Siunausta kaikille toivottaen,
Erkki Rouhe