Tiedote

01.06.2021

Tiedote koronatilanteen vaikutuksesta seurakunnan toimintaan Betel-kirkossa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoituksia ajalle 1. - 16.6.21.
Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoitukset:
- sisätiloissa voi järjestää korkeintaan 10 henkilön tilaisuuksia
- alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa korkeintaan 50 henkilön tilaisuuksia
- molemmissa edellytetään, että niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Tämän takia ei Betel-kirkossa järjestetä jumalanpalveluita eikä muitakaan yleisötilaisuuksia 16.6.21 asti.
YouTuben välityksellä voit viikoittain nähdä nauhoitetun sapatin sanan.
Netissä Media7-sivujen kautta voi osallistua myös muiden seurakuntiemme jumalanpalveluihin.
Suomenkielinen raamatuntutkistelu (zoom-virtuaalikokous) klo 10-11, linkki on sama joka sapatti.
Enemmän Jeesusta, hengelliset kesäjuhlat netissä 8.–13.6.2021, linkki: http://hengellisetjuhlat.fi/
Toivomme, että nämä rajoitukset tulevat edelleen auttamaan niin, että viimeistään kesän aikana pääsemme aloittamaan normaalitoiminnan.
Siunausta kaikille toivottaen,
Erkki Rouhe