Tiedote

20.4.2021

Tiedote koronatilanteen vaikutuksesta seurakunnan toimintaan Betel-kirkossa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tänään 20.4.21 päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoituksia toistaiseksi ainakin 14.5.21 asti.
Yleisötilaisuuksien rajoitukset ovat pääosin ennallaan:
- alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskee sama rajoitus kuin sisätiloissa järjestettäviä
- molemmissa voi järjestää korkeintaan 6 henkilön tilaisuuksia ja kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Tämän takia ei Betel-kirkossa järjestetä jumalanpalveluita eikä muitakaan yleisötilaisuuksia 14.5.21 asti.
YouTuben välityksellä voit viikoittain nähdä nauhoitetun sapatin sanan.
Netissä Media7-sivujen kautta voi osallistua myös muiden seurakuntiemme jumalanpalveluihin.
Suomenkielinen raamatuntutkistelu (zoom-virtuaalikokous) klo 10-11, linkki on sama joka sapatti.
Kasvis-ravintola on voinut avata sisätilansa ruokailua varten 19.4.21 alkaen puolella asiakaspaikoistaan.
Toivomme, että nämä rajoitukset tulevat edelleen auttamaan niin, että viimeistään kesän aikana pääsemme aloittamaan jälleen normaalitoiminnan.
Siunausta kaikille toivottaen,
Erkki Rouhe