Tiedote

12.5.2021

Tiedote koronatilanteen vaikutuksesta seurakunnan toimintaan Betel-kirkossa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Varsinais-Suomen alueen kokoontumisrajoituksia ajalle 15. - 31.5.21.
Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoitukset:
- alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskee sama rajoitus kuin sisätiloissa järjestettäviä
- molemmissa voi järjestää korkeintaan 10 henkilön tilaisuuksia ja kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Tämän takia ei Betel-kirkossa järjestetä jumalanpalveluita eikä muitakaan yleisötilaisuuksia 31.5.21 asti.
YouTuben välityksellä voit viikoittain nähdä nauhoitetun sapatin sanan.
Netissä Media7-sivujen kautta voi osallistua myös muiden seurakuntiemme jumalanpalveluihin.
Suomenkielinen raamatuntutkistelu (zoom-virtuaalikokous) klo 10-11, linkki on sama joka sapatti.
Kasvis-ravintola on voinut avata sisätilansa ruokailua varten 19.4.21 alkaen.
Toivomme, että nämä rajoitukset tulevat edelleen auttamaan niin, että viimeistään kesän aikana pääsemme aloittamaan normaalitoiminnan.
Siunausta kaikille toivottaen,
Erkki Rouhe