Betel-kirkossa kokoontumisrajoituksia

Katso tiedote

Nykyinen totuus Viidennessä Mooseksen kirjassa     (4. neljännes)
Viides Mooseksen kirja myöhemmissä kirjoituksissa (11.12.)
Viides Mooseksen kirja Uudessa testamentissa (18.12.)
Mooseksen ylösnousemus (25.12.)

Tule kokemaan elämänmakuinen joulukonsertti,
Vie minut valoon!
Solistina ihana Jippu, säestäjänään Benja Roth

Konserttiin on vapaa pääsy. Voit konsertin jälkeen antaa vapaaehtoisen lahjan konsertin kulujen peittämiseksi. Olet lämpimästi tervetullut!

Konserttiin pääsee koronapassilla. Noudatamme myös terveysturvallisuusoihjeita.
Pidämme etäisyyksiä, suosittelemme kasvomaskeja, ovilla on käsidesit. Eteistiloissa ja salissa sinua ohjaa henkilökuntamme.

Sailan joulukiertue pysähtyy Turkuun!

Joulukonserttien joulukonsertti Saila ja Lasse Heikkilän kanssa torstaina 16.12.klo 19.00 Betel-kirkossa, Turun sydämessä.

Musiikissa ja sovituksissa näkyy ja kuuluu Lasse Heikkilän virtuoosimainen kädenjälki. Kokoonpanossa mukana kuusi ammattimuusikkoa:
Kasper Haikonen / huilu ja saksofoni,
Lasse Heikkilä / kitara ja piano,
Ville Linnala / basso,
Matias Colliander / rummut,
Hanna-Leena Jyrkkä / viulu,
Saila / laulu ja kitara.
Lisävärin soundiin ja konserttiin tuo kuusihenkinen lauluryhmä Pisara.

Konsertti on ilmainen, mutta sinulla on mahdollisuus osallistua kulujen peittämiseen antamalla rahalahja. Joulu on antamisen ja vastaanottamisen aikaa. Joillekin antaminen luo hyvää mieltä, toisille lahjan saaminen. Lähde liikkeelle ja tuo muita mukanasi.

Nähdään torstaina 16.12. klo 19.00 Betel-kirkossa. Osoite Yliopistonkatu 29 a, käynti kävelykadulta portaita pitkin tai Puutarhakatu 8 kohdalta Luther-kirkon sivuitse.

Koronapassilla on sisään pääsy, varauduthan myös kasvomaskilla. Aulassa käsidesit sekä maskeja myös saatavilla.
Lämpimästi tervetuloa!

Merkitys-kampanja

Konserttisarjat Betel-kirkossa jatkuvat syyskaudella

Konserttimme ovat olleet tauolla koko kevät- ja kesäkauden, mutta nyt konserttikausi jatkuu, mikäli Turun koronatilanne sen mahdollistaa.

Linkki konsertit-sivulle

Tule tutustumaan Betel-kirkkoon

Betel-kirkko on avoinna hiljentymistä ja tutustumista varten joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 12-15.
Seuraavan kerran siis ensi vuonna keskiviikkona 5.1.2022. Tervetuloa.