Tiedote

Tärkeä tiedote Betel-kirkon tilaisuuksiin tuleville 26.10.2020

Koronapandemia on nyt kiihtymisvaiheessa Varsinais-Suomessa. Pandemian voimistumisen takia on syytä varmistua, että voimme mahdollisimman turvallisesti kokoontua seurakunnan tilaisuuksiin. Kaikkien etu on pyrkiä rajoittamaan infektion etenemistä. Tämän takia pyydämme huomioimaan seuraavat ohjeet yhteisen turvallisuuden takaamiseksi:
 toivomme, että tulet oireettomana ja terveenä kirkkoon
 keräämme yhteystietosi mahdollisen altistustiedon välittämistä varten. Tiedot säilytetään korkeintaan kolmen viikon ajan, jonka jälkeen ne hävitetään.
 vältämme kättelyä ja koskettelua
 noudatamme turvavälejä aina kun se on mahdollista (1-2 m)
 kehotamme kiinnittämään huomion käsienpesuun ja desinfektioaineiden käyttöön
 jos haluat käyttää kertakäyttöisiä hanskoja, niitäkin on saatavilla eteistiloissa
 edellytämme maskien käyttöä kaikilta aikuisilta ja niitä on saatavilla eteistiloissa. Maski on rakkautta lähimmäistä kohtaan. Oireetonkin voi olla tartuttaja!
 kirkkosalissa kehotetaan istumaan vain merkityille paikoille siten, että joka toinen penkkirivi jätetään tyhjäksi
 kolehti kerätään kerääjien toimesta niin, että haavi ei kierrä kädestä käteen
 jos käsittelet yhteiskäyttöön tarkoitettuja kirjoja, esim. laulukirjoja, muista desinfioida kätesi ennen ja jälkeen

Olet lämpimästi tervetullut yhteiseen jumalanpalvelukseen Betel-kirkoon.
Seurakunnan johtokunnan puolesta,
Erkki Rouhe