Pienryhmät
Pienryhmä istumassa

Meillä on toiminnassa useita pienryhmiä. Toiveenamme on saada toimintaa laajennettua, jos lisähalukkuutta ilmenee. Uusiakin piirejä voidaan perustaa. Perustaminen lähtee kentän taholta ja vastuu piirin hoitamisesta on jäsenillä itsellään. He myös suunnittelevat piirin sisällön siihen osallistuville sopivaksi vastaamaan heidän ja piiriin mahdollisesti tulevien uusien ihmisten tarpeita. Alkuvaiheen ohjausta voi saada jo olemassa olevilta piireiltä.

Seuraavat piirit ovat toiminnassa:

Kairiskulman ryhmä / Kodissa kokoontuva raamattupiiri

Keskiviikon raamattupiiri / Kirkolla kokoontuva pastorin johtama raamattupiiri, johon voi vapaasti osallistua.

Miesten piiri / Seurakunnan jäsenille tarkoitettu keskusteleva miestenpiiri, joka kokoontuu kirkolla.

Naisten piiri / Erilaisia aiheita käsittelevä naistenpiiri, joka kokoontuu kirkolla.

Tyttöjen solu / Nuorten tyttöjen piiri.

Miksi liittyä pienryhmään