Musiikkitoiminta

ylistäkää häntä,
kertokaa hänen ihmetöistään.”
Psalmi 105: 1, 2

Musiikilla on tärkeä osuus seurakuntamme jumalanpalveluksessa. Musiikin avulla seurakunta rukoilee, kiittää ja ylistää Jumalaa.

Seurakunnan musiikkitoimintaan tarvitaan vapaaehtoisten soittajien ja laulajien suuri panostus. Jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa säestävät vapaaehtoiset soittajat uruilla, flyygelillä tai pianolla. Seurakunnassa toimii myös erilaisia lauluryhmiä ja kuoro, jotka kertovat Jumalan suurista teoista ja tulkitsevat seurakunnan tuntoja Jumalan edessä.

Lapset ja nuoret osallistuvat myös ahkerasti seurakunnan musiikkitoimintaan laulaen ja soittaen erilaisia instrumentteja.

Muutaman kerran vuodessa järjestetään erityinen musiikkijumalanpalvelus. Suomen Adventtikirkon uusi laulukirja ilmestyi keväällä 2001 ja siitä seurakunta laulaa ahkerasti sekä vanhoja, tuttuja että uusia hengellisiä lauluja.

”Halleluja!
Hyvä on