Adv.kirkon logo Kasvis-ravintola


 

Miksi liittyä pienryhmään?
Pienryhmä istumassa

Kristillinen pienryhmä

Pienryhmä ei ole vain muutaman harvan ihmisen muodostama mikä tahansa ryhmä vaan kristillinen pienryhmä, joka kokoontuu tiettyä tarkoitusta varten. Se on 5-12 hengen ryhmä, joka tapaa toisensa säännöllisesti, tavallisesti kodeissa, tutkiakseen Raamattua, kasvaakseen hengellisesti suhteessaan Jumalaan ja toinen toisiinsa ja jakaakseen sen mitä heillä on. Tunnelma on välitön ja vapaa ja asiat, joista keskustellaan, ovat tosielämään liittyviä.

Osallistujia kutsutaan avoimuuteen ja antamaan oma panoksensa keskusteluun ja jakamiseen. Jokaisen osuutta arvostetaan, mutta ehkä tärkeintä on se, että Jeesus on luvannut olla mukana siellä, missä "kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni". Hän todella tarkoitti sitä mitä sanoi! Jotta voisit kokea tämän, sinun tulisi liittyä pienryhmään. Mutta on myös muita syitä:

Keskustelua

Silkkikukkia

Ymmärrät Raamattua paremmin pienryhmässä. Saarnan ja opetuksen kuunteleminen on paikallaan, mutta sen heikkous on siinä, että sinulla on tuskin mahdollisuuksia osallistua keskusteluun tai esittää kysymyksiä, tai vaikuttaa siihen kuinka esitetyt asiat ovat ajankohtaisia tai tärkeitä juuri sinulle. Kaikki tämä on mahdollista pienryhmässä, jossa raamatuntutkistelut on sovitettu palvelemaan juuri sen ryhmän hengellisiä ja käytännöllisiä tarpeita. Useimmat ryhmät valitsevat aiheet, joita käsitellään 6 - 8 viikkoa. Se voi olla Raamatun kirja, henkilösikermä, avioliitto, vanhemmuus tai jokin muu aihe, joka tuntuu olevan ryhmälle juuri ajankohtainen. Näin Raamattu voi tulla entistä elävämmäksi sinulle.

» Seuraava sivu