Lapset

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.”
Jeesus *

Lapset ovat tärkeä osa seurakuntaperhettä. Adventtikirkossa järjestetään monenlaista toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja koululaisille. Lauantaisin eli sapattisin lapset ja koululaiset kokoontuvat omiin sapattikoululuokkiinsa raamattutunnin ajaksi. Sapattikoululuokka on lasten ikioma kirkko, jossa lauletaan, rukoillaan ja kerrotaan elävästi Raamatun kertomuksista. Siellä askarrellaan, leivotaan ja leikitään.

Seurakunnan lapset myös esiintyvät mielellään jumalanpalveluksissa. Erityisesti äitien- ja isänpäiväsapatteina on lasten esittämää ohjelmaa. Usein lapset ovat mukana musiikkijumalanpalveluksissa soittaen ja laulaen.

Lapset ja koululaiset viettävät myös erilaisia juhlasapatteja mm. pääsiäisenä, sadonkorjuuaikaan syksyllä ja jouluna. Silloin järjestetään monenlaista ohjelmaa koko perheelle. Juhlasapatteina saatetaan esittää erilaisia kuvaelmia, nukketeatteria tai nauttia yhdessä herkkupöydän antimista.

Sateenkaari

Lapset ja koululaiset ovat tehneet erilaisia retkiä mm. eläinpuistoon ja luontoon. On vierailtu kasvitieteellisessä museossa ja vaellusreiteillä Turun lähiympäristön retkeilyalueilla.

Kaiken toiminnan tavoitteena on, että lapset jo pienestä pitäen oppisivat tuntemaan rakastavan Jumalan, joka on heidän turvansa, ja Jeesuksen parhaana ystävänään.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaamme sapattikoulu- luokille ja retkille!

Nooan arkki

Katso täältä lähiajan ohjelmamme.

Suomen adventtikirkon lastentyö

* Markuksen evankeliumi 10:11