Keskiviikon raamattupiiri

Terveisiä Betelin raamattupiiriltä

Meitä on toistakymmentä henkilöä, jotka istumme keskiviikkoisin Betel-kirkon kirjastossa Raamatut avoinna edessämme. Olemme kuin arkeologian oppilaita valmiina kaivamaan ja tutkimaan sanan aarteita ohjaajanamme veli Antti Oksanen. Aluksi tietysti veli Oksanen pyytää yliohjaajaa Pyhää Henkeä luoksemme ja tuo samalla esitetyt esirukouspyynnöt Taivaan Isän eteen.

Tämän talven tutkimusalueena on jälleen kerran ollut rakkaan Vapahtajamme elämäkerta tällä erää lääkäri Luukaksen kertomana. Jae jakeelta sitä luemme. Kysymyksiä ja kommentteja esitetään ja vastauksia saadaan.

Tervetuloa mukaan!

Kellonaika 13.00 sopii parhaiten meille eläkeläisille ja muillekin sellaisille, joilla ei ole työ- tai opiskeluvelvoitetta siihen aikaan. Ystävänkin voi aivan hyvin ottaa mukaan. Kirjastoon on helppo tulla sellaisenkin, joille kirkkosaliin tulo on vaikeaa rappusten vuoksi. Niinpä veli pyörätuoleineen on eräs uskollisimpia piiriläisiämme. Tunti vierähtää aina aivan huomaamatta ja taas olemme saaneet evästä ja rohkaisua kukin omaan arkeemme.

Kiitos Taivaan Isälle raamattupiiristä! Ja myös veli Oksaselle ja muillekin piirin ohjaajille!

Piiriläisten puolesta Kyllikki Miettinen.